Android telefon soğutma programı

Contents:
  • Android’i Rahatlatan 5 Uygulama
  • Android: Isınan Telefon Nasıl Soğutulur? - Akıllı Telefon
  • Aşırı Isınan Telefon Nasıl Soğutulur?
  • Isınan Telefon Nasıl Soğutulur?
  • 2 Faydalı Telefon Uygulaması

    Eğer bilgisayar başındaysanız bilgisayarınızın USB portundan sağlayabilirsiniz. Ortam sıcaklığının yüksek olması ve o anda pilin şarj olması ekstra sıcaklık oluşturacaktır. Pil şarj olurken aşırı ısınmalar kötü sonuçlar doğurabiliyor.

    Android’i Rahatlatan 5 Uygulama

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Telefon Kabı Kullanmayın Cep telefonları üretilirken nasıl soğutulacağı da mühendisler tarafından hesaplanıyor ve bu şartlara göre üretiliyor. Telefonu Soğuk   klimalı ortamda kullanın Ortam sıcaklığı 38 derece olan bir yerde telefonunuzun ısınması oldukça normal ve hiç kullanmadığınız halde bile cihazınız ısınır. Ekran Parlaklığını Kısın ve Uygulamaları Kapatın Ekran parlaklığı ne kadar yüksek olursa o kadar güç tüketir ve ekstra ısı üretir, bu yüzden ekran parlaklığını kısık tutmaya özen gösterin.

    Android: Isınan Telefon Nasıl Soğutulur? - Akıllı Telefon

    Küçük fan ile soğutun Eliniz kolunuz bağlıysa ve cihazı soğutamıyorsanız geriye cihazı fan yardımı ile soğutmak kalıyor. Sizler için YouTube videosu hazırladım. İlgili Haberler Yazarın Diğer İçerikleri. Mobil Bankacılık Güvenliği Nedir? En İyi Navigasyon Uygulamaları. Please enter your comment! Please enter your name here. You have entered an incorrect email address! Instagram bizi takip helpmert. En İyi Navigasyon Uygulamaları 4 Ağustos Help Mert Tüm Hakları Saklıdır. Özellikle giriş seviye cihazlardaki depolamadan, işlemci performansına kadar pek çok etken, Android telefon ve tablet kullanıcılarını, kullandıkları cihazlardan soğutmakta.

    Android telelefonlar son dönemde daha stabil çalışmaya başlamış olsalar da, giriş seviye Android telefon ve tablet kullanıcıları, halen telefonlarının hızından yeterince memnun değiller. Bu durumun en büyük sorumluları ise yetersiz RAM ve işlemci performansı olarak gösterilebilir. Peki, bu sorunu çözmek mümkün mü? Tabi ki, telefonunuzu üst seviye modeller kadar hızlandırmanı Peki, Android telefon ve tabletlerin performansını arttırmak için kullanabileceğimiz başarılı uygulamalar yok mu?

    Aşırı Isınan Telefon Nasıl Soğutulur?

    Bu yazımızda, Android cihazların işlemci ısısından pil performansına, pek çok sorununu çözecek uygulamaları, sizler için sıralıyoruz. İşte Android telefon ve tabletleri rahatlatacak 5 uygulama. Android telefon ve tabletinizdeki gereksiz dosya ve verileri temizleyebileceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan Power Clean , küçük boyutu işe giriş seviye cihazlarda bile sorunsuz kullanılabiliyor.

    Android için en iyi pil tasarrufu uygulamalarından biri oolan Avast Battery Saver ile akıllı telefon ya da tabletinin pil performansından şikayetçi olan kullanıcılar, sorunlarını büyük oranda çözebilirler. Akıllı telefonunun ısınmasından rahatsız olan kullanıcıların işlemci ısısını düşürebileceği başarılı uygulamalardan olan Profesyonel Telefon Soğutucu, Android 2.

    Esasında geceleri akıllı telefonunuzun gözünüzü yormaması için geliştirilen fakat başka bir işlevi de olan Mavi Işık Filtresi , ekran ışığını kısması nedeniyle pil ömrünü büyük oranda arttırabiliyor. Android telefonunuzu rahatlatmak için siz hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Yeni teknoloji ve girişimleri başarılı şekilde takip eden Caner, yeni nesil mobil teknolojilere ve Android'e karşı beslediği ilgiyle birlikte, deneyimlerini sizlerle paylaşıyor.


    • Android'i Rahatlatan 5 Uygulama - viptabien.com.
    • Aşırı Isınan Telefon Nasıl Soğutulur? | viptabien.com;
    • Yaz Aylarında Isınan Telefonu Soğutma Yöntemleri.
    • 49 yorum - “Android’i Rahatlatan 5 Uygulama”.
    • Yaz Aylarında Isınan Telefonu Soğutma Yöntemleri | Help Mert.
    • Profesyonel Telefon Soğutma Uygulaması Ücretsiz İndir (Cooler Master).

    Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    Yani yararından çok zararı var. Mavi Işık Filtresi ne la. Onu zaten kendi elimizle de ayarlayabiliriz. Sizden biri mi gelistirdi yoksa bu uygulamayi.

    Isınan Telefon Nasıl Soğutulur?

    Yani ise yaramayan uygulamayi. Iphone kullanicisi olan arkadas tek bir sey ogren android icin nasil iphone da boyle uygulamalar yoksa ve var olanlarida telefonuna sokmuyorsan androidde de boyle uygulamalara gerek yok telefonu aldigin gibi kullan bu ram temizleyicilerine falan gerek yok batarya saver gibi batarya koruyuculara gerek yok bunlar faydadan fazla zarar. İphone kullanıcısıyım ama yakında androide geçmeyi planlıyorum.


    1. Profesyonel Telefon Soğutma Uygulaması Ücretsiz İndir (Cooler Master) - Gezginler İndir.
    2. .
    3. Android: Isınan Telefon Nasıl Soğutulur?.
    4. ;
    5. Recent tags:

      • Iphone 6s Plus dizi izleme
      • bilgisayarda geçmişi görmek istiyorum
      • iphone mp4 izleme

    mSpy nedir?

    mSpy, kendini nihai kullanıcıların güvenlik, emniyet ve pratiklik ihtiyaçlarını karşılamaya adamış takip çözümlerindeki küresel liderlerden biridir.

    mSpy - Bilmek. Engel olmak. Korumak.

    Nasıl çalışıyor?

    Mobil takip yazılımının bütün gücünü kullanın

    Messenger uygulamalarını takip edin

    Takip edilen cihaz üzerindeki sohbet ve mesajlaşma hizmetlerine sınırsız erişime sahip olun

    Bizimle 7/24 iletişime geçin

    Özel destek ekibimize e-posta, sohbet ya da telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Verilerinizi saklayın

    Verilerinizi güvenle saklayın, yedekleyin ve başka cihazlara aktarın.

    Birden fazla cihazı takip edin

    Akıllı cep telefonlarını (Android, iOS) ve bilgisayarları (Mac, Windows) eş zamanlı olarak takibe alabilirsiniz.

    mSpy ile takip edin

    24/7

    7/24 küresel müşteri hizmetleri

    mSpy her müşterinin değerini biliyor ve 7/24 müşteri hizmetlerine büyük bir önem veriyor.

    95%

    Müşteri memnuniyeti %95

    Müşteri memnuniyeti mSpy’ın en önemli önceliğidir. mSpy müşterilerinin yüzde 95’i aldıkları hizmetten memnun olduklarını ve hizmetlerimizden yeniden faydalanacaklarını söylüyor.

    mSpy müşterileri memnun ediyor

    • mSpy’i bir kez denedikten sonra, bu uygulama bir ebeveyn olarak hayatımın paha biçilmez parçalarından biri haline geldi. Çocuklarımın neler yaptığı konusunda beni haberdar ediyor – bu sayede onların iyi olduklarından emin oluyorum. Aynı zamanda, ayarlarını değiştirerek hangi kontak kişilerinin, sitelerin ya da uygulamaların engelleneceğine karar vermek de beni memnun ediyor.

    • mSpy çocuğumun internet aktivitelerini tamamen denetimim altında tutmama yardımcı olan iyi bir aplikasyon. Eğer karşılaşırsam, bütün şüpheli kontak kişilerini silebilirim. Modern ebeveynler için iyi bir seçim.

    • Her ebeveyn için çocuklarının güven olmasını sağlamak temel bir önem taşır. Ve mSpy kızımın yanında olamadığım zamanlarda ona göz kulak olmama yardımcı oluyor. Şiddetle tavsiye ediyorum!

    • Oğlum 7/24 telefonuyla meşgul ve bazen onun kötü bir şeyler yapmadığından emin olmak için kontrol ediyorum. mSpy oğlumun düzenli olarak kullandığı her şey için bana güncellemeler sunuyor.

    • Yanlarında olmadığımda, çocuklarıma göz kulak olmak için iyi bir uygulama arıyordum. Ve bir arkadaşım mSpy’ı tavsiye etti. Ona bayılıyorum! İnternetin fırtınalı denizin çocuklarımı güvende tutmamı sağlıyor.

    Endorsements

    Uygulama genel olarak yasal takip kullanımı için tasarlandı ve yazılımı kurmak için elbette ki meşru nedenler bulunuyor. Mesela şirketler, çalışanlarını şirket telefonlarını güvenlik amacıyla takip ettiği konusunda bilgilendirebilir.

    Next Web